Home

De glazenwasser die niet alleen het glas wast maar ook de ramen en kozijnen schoonmaakt. Door dit onderhoud gaat het schilderwerk langer mee. Tevens reinigen wij ook uw zonnepanelen en dakgoten.

Onze glazen en prijzen zijn helder en goedkoop! Tevens kunnen wij uw schilderwerk inspecteren op eventuele gebreken. Ook kunnen wij een scherpe en vrijblijvende offerte uitbrengen voor onderhoud en nieuw schilderwerk aan uw woning!

Nu ook Telewash bij de Korhoen Diensten. Ramen wassen met Osmosewater! Veiig en goed voor het millieu doordat er geen zeep gebruikt wordt.

Wat is osmose?

Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn. Het Osmosewater wordt in onze vaste waterunits maar liefst door 6 verschillende filters geleid.

...

Allereerst wordt het leidingwater voorbehandeld in een waterontharder die voorzien is van zout. In dit stadium wordt het kalk uit het water gefilterd. Via de waterontharder wordt het water doorgepompt naar de voorfilter. Hier vindt de eerste grove filtering van het ontkalkte water plaats.

Vervolgens wordt het water doorgepompt naar het membraanfiltratie spectrum.

In dit membraam vindt de micro filtratie, ultra filtratie, nano filtratie en omgekeerde osmose plaats.

Het water in dit stadium is ontdaan van alle mineralen, bacteriën en metalen. En heeft in zijn zuiverste vorm een zeer sterk reinigend vermogen, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen overbodig worden.

En wat streeploos opdroogt waardoor na drogen niet meer nodig is.

Nu ook zonnepanelen reiniging!

Wij hanteren voor het reinigen van zonnepanelen de volgende tarieven:

1 t/m 5 panelen € 6,50 per paneel

6 t/m 9 panelen € 6.00 per paneel

10 t/m 14 panelen € 5.50 per paneel

15 t/m 30 panelen € 4.50 per paneel

31 t/m 45 panelen € 3.50 per paneel

46 + panelen: prijs op aanvraag

Wij gebruiken uitsluitend osmosewater voor het reinigen. Er worden GEEN zeep of andere chemicalien aan toegevoegd. Dit is beter voor het milieu en voor uw zonnepanelen!

Tevens rekenen wij geen voorrijkosten. Prijzen zijn incl. Btw.